I came along, I wrote a song for you.
For you i bleed myself dry


but that was when I ruled the world.

jag tror att det mest simpla faktum är det faktum som människor nästan aldrig förstår sig på,
att alla människor är människor precis som du och vi känner alla olika saker men vi har alla samma känslor.

I wouldn't mind


(16 år senare)

en bomb låg och värkte i mig igår. och när den sprängdes så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med röken. den gick liksom inte att placera så att jag blev nöjd. anledningen är personer som är hemska och onda och egentligen inte alls borde få kallas för personer. sådana människor som man undrar vad för hemskt de varit med om så att de ens får tanken på att göra något så fruktanvärt avskyvärt. handlingen varierar ju. från att mörda, våldta och misshandla. men det finns handlingar som puttar mig över kanten. jag vill inte på något sätt göra en top-tio-lista över vad som är hemskare än något annat för alla sådana här handlingar är förskräckliga och oförståbara. men säg mig. varför tar man två djur. stoppar de i en plastpåse och lägger ut dem i 22 minusgrader. levande? jag förstår inte. jag kan inte i närheten av förstå. hur kan man komma till den punkten att man gör en sådan handling?

och bomben sprängs och jag är förbannad men jag vet inte var jag ska placera min aggresivitet. så jag spränger lite här. 


du borde kanske sova mer?


23:23

jag vill fylla mig blogg med bilder som betyder jättemycket för mig och inget alls för andra. men då blir det ingen balans för då blir det bara överbelastat och intetsägande. så jag tänkte bara skriva detta så att jag kan få lägga in en till bild. sen nu när jag skriver detta så blir allt fullkomligt frustrerande för mig. jag är inte nöjd alls. det känns inte riktigt bra. jag försöker nu skriva något intressant istället på måfå så jag kan få lägga in den där bilden trots allt.

min situation här i den röda skinnsoffan:
ögonbrynet värkte idag. alltså, fruktansvärt mycket. så att jag fick ont i huvudet. därför dyker hela tiden tanken upp i mitt huvud när jag sitter här: vad har hänt med ögonbrynet? jag vet inte så då öppnar jag word-dokumentet med min kreativt skrivande läxa istället och skriver några rader. den blir inte särskilt intresseväckande faktiskt. mellanmjölken står på glasbordet och retas lite med mig. typ påminner mig om att jag är som en mellanmjölk. låter ju ganska negativt men lagom kan vara bra. hade hellre varit kravmärkt, dock. "vatten citron" står också på bordet. Med euroshopper bubblor i. Lockar inte alls. Ser bara äcklig ut. Kommer huvudvärken tillbaka nu? Nja. Behöver jag sova? Ja. Är jag nöjd med detta inlägget nu? Nej. Jag skämms för detta är ju bara töntigt. Men appropå töntigt och mellanmjölk så är jag ganska töntig med.


shiver

So I look in your direction
But you pay me no attention, do you?Yeah I'll always be waiting for you
Yeah I'll always be waiting for you
Yeah I'll always be waiting for you, for you
I will always be waiting…


RSS 2.0